Doprava zdarma od 2500 

Sdílet

BANILA CO CLEAN IT ZERO MANDARIN-C BRIGHTENING čistící balzám pro rozjasnění pleti 100ml

Čisticí balzám pro rozjasnění unavené a matné pleti. Perfektně odstraňuje voděodolný make-up a nečistoty v jediném kroku.

490  (vč. DPH)

Popis

Hypoalergenní jemný čisticí balzám plný hydratačních složek pro zářivou a čistou pleť.  Skvělý první krok v čistící dvoufázové rutině.  Lehká struktura rychle odstraňuje nečistoty a rozpouští make-up, aniž by dráždil či poškozoval lipidovou bariéru pokožky.

Po aplikaci se promění v olej, který jemně odstraní voděodolný make-up a nečistoty v jediném kroku. Díky 7 aktivních rostlinným látkám a vitaminům hloubkově čistí pleť, aniž by narušil její ochranný film. Pleť zůstane nejen zklidněná, ale i hydratovaná a rozzářená. Je ideální pro matnou a nerovnou pleť, které vrací jas a vitalitu.

Hlavní účinné složky:

  • technologie Zero Balance™ – hloubkově čistí bez narušení rovnováhy vlhkosti pleti
  • Mandarin-C™ – regeneruje, sjednocuje, rozjasňuje a obnovuje pleť, zjemňuje vrásky
  • hypoalergenní složení
  • veganský produkt

 

Vlastnosti: 

  • jemně, ale důkladně čistí a odličuje pleť
  • po nanesení mění konzistenci z balzámu na olej
  • zanechává rozzářenou, hydratovanou a zklidněnou pleť
  • redukuje přebytečný kožní maz
  • příjemně voní po citrusech
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • s hygienickou špachtlí

Hypoalergenní, bez sulfátů, ftalátů, polyethylenu, minerálních olejů, alkoholu a umělých barviv

Balení

100ml

Složení

Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Betula Platyphylla Japonica Juice, Ceramide NP, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Dipropylene Glycol, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Decyl Glucoside, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Salicornia Herbacea Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Hydrogenated Lecithin, Trehalose, Anastatica Hierochuntica Extract, Glyceryl Stearate, Glyceryl Glucoside, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Ceramide AS, Ceramide AP, Ceramide NS, Cholesterol, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Aspalathus Linearis Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Bifida Ferment Lysate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Ceramide EOP

Návod k použití

Jedná se o úplně první krok večerní rutiny. Naberte špachtličkou, která je přiložena v balení, přiměřené množství produktu. Rozetřete v čistých suchých dlaních a naneste na suchý obličej. Proveďte krátkou masáž, kterou rozpustíte veškerý make-up nanesený na pleti. Přidejte trochu vody a znovu proveďte krátkou masáž, při které produkt změní svou konzistenci. Následně omyjte vlažnou vodou a pokračujte druhým krokem v odlíčení.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „BANILA CO CLEAN IT ZERO MANDARIN-C BRIGHTENING čistící balzám pro rozjasnění pleti 100ml“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení