Doprava zdarma od 2500 

Sdílet

JEUNEBEAU VITAL POWER AMPOULE MASK pro povadlou a unavenou pleť 1ks

Luxusní protivrásková maska pro povadlou a unavenou pleť.

170  (vč. DPH)

Popis

Dopřejte své pleti luxusní péči s JEUNEBEAU Vital Power Ampoule Mask. Tato vysoce koncentrovaná ampulková maska je navržena tak, aby revitalizovala a obnovila vaši pleť, dodala jí potřebnou hydrataci a zanechala ji svěží a zářivou. Ideální pro všechny typy pleti, zejména pro unavenou a stresovanou pokožku, která potřebuje extra péči a prozářenější vzhled.

Brilantní složení pleťové masky se zaměřuje na hlavní příčinu vrásek a tmavých skvrn, omlazuje, rozjasňuje. Okamžitý účinek, po kterém pleť vypadá mladě a vitálně.

Vlastnosti:

  • Vysoce koncentrované složení: Maska je obohacena o speciální ampulkové ingredience, které dodávají pleti energii a zdravý vzhled.
  • Intenzivní hydratace a pružnost: Kombinace kyseliny hyaluronové a NAG (N-acetylglukosamin) poskytuje hlubokou hydrataci a zlepšuje pružnost pokožky.
  • Revitalizace a ochrana: Patentované ingredience jako Sericar, černý lanýž a březová míza pomáhají revitalizovat pleť a chrání ji před škodlivými vlivy prostředí.
  • 3 Zlaté směsi: Speciální směsi podporují zdravý a zářivý vzhled pleti.
  • Rozjasnění: Aktivní složky pomáhají obnovit vitalitu pleti, zlepšují její pružnost a dodávají jí zdravý roujasněný vzhled.
  • Zklidňující účinky: Maska pomáhá zklidnit podrážděnou pokožku a snižuje zarudnutí.
  • Snadné použití: Ergonomický tvar masky zajišťuje perfektní přilnutí k obličeji, což umožňuje maximální absorpci účinných látek.

 

Hlavní složky:

  • Selixer: Silná regenerace a aktivace buněk, ideální pro zralou pleť.
  • Černý lanýž: Bohatý na minerály a vitamíny, pomáhá revitalizovat a vyživovat pokožku.
  • Březová míza: Zklidňuje a hydratuje pleť, podporuje její přirozenou obnovu.
  • Kyselina hyaluronová: Poskytuje intenzivní hydrataci a zlepšuje pružnost pleti.
  • N-acetylglukosamin (NAG): Podporuje hydrataci a zpevnění pokožky.
  • Kyselina hyaluronová: Poskytuje intenzivní hydrataci a zlepšuje pružnost pleti.
  • Extrakt z aloe vera: Zklidňuje a regeneruje pokožku.
  • Vitamíny a antioxidanty: Chrání pleť před škodlivými vlivy prostředí a podporují její zdravý vzhled.

 

Obsahuje klíčovou složku Selixer, což je revoluční a inovativní složka, která se stala základem kosmetických produktů značky Jeunebeau. Tato unikátní složka je výsledkem pokročilého výzkumu a kombinuje přírodní extrakty s moderními technologiemi, aby poskytla pleti maximální péči a ochranu.

Klíčové vlastnosti SELIXER:

  • Regenerace pleti – podporuje přirozenou regeneraci kožních buněk, čímž pomáhá obnovit zdravý a mladistvý vzhled pleti.
  • Hydratace – díky svým hydratačním vlastnostem udržuje pleť optimálně hydratovanou, což je klíčové pro její pružnost a jemnost.
  • Antioxidační účinky – obsahuje silné antioxidanty, které chrání pleť před škodlivými vlivy volných radikálů a zpomalují proces stárnutí.
  • Zklidnění a ochrana – má zklidňující účinky na podrážděnou pleť a posiluje její přirozenou bariéru proti vnějším agresorům.

 

Objevte tajemství zářivé a zdravé pleti s JEUNEBEAU Vital Power Ampoule Mask. Tato vysoce koncentrovaná maska pro intenzivní péči a revitalizaci pokožky. Díky unikátním patentovaným ingrediencím a pokročilé technologii přilne k pleti bez mezer, čímž zajišťuje maximální absorpci účinných látek.

Balení

1ks (27ml)

Složení

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Centela Asiatica Extract, Poncirus Trifoliata, Fruit Extract, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Glycine Soja (Soybean) Lipids, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Cyprylyl Glycol, 1,2 Hexanediol, Acetyl Glucosamine, Tocopherol, Polyacrylate, Crosspolymer-6, Alcohol, Adenosine, Tuber Melanosporum Extract, Betula Alba Juice, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Aspergillus Ferment, Tremela Fuciformis, (Mushroom) Extract, Fregrance, Carnitine, T-Butyl Alcohol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Rose Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Phytosphingosine, Madecassoside, Sodium Benzonate, Potassium Sorbate, Limonene.

Návod k použití

  1. Očistěte obličej a jemně osušte.
  2. Vyjměte masku z obalu a aplikujte ji na obličej, vyhněte se oblasti očí a úst.
  3. Nechte působit 15-20 minut.
  4. Sejměte masku a zbylou esenci jemně vmasírujte do pokožky, dokud se zcela nevstřebá.

Maska se nesmývá.

JEUNEBEAU

Luxusní Korejská kosmetika Jeunebeau vyznává vědu prostřednictvím buněčné interakce pro dosažení mladé a krásné pleti.

Buněčné interakce jsou harmonií samotných zdravých buněk, prostředí buněk a mezibuněčné komunikace.

Laboratoře JEUNEBEAU se zaměřily na teorii laureáta Nobelovy ceny Nerve Growth Factor za vylepšení krásy pleti. Po čtyřech letech výzkumu s využitím nejmodernějších technologií byla značkou JEUNEBEAU vyvinuta nová ingredience s názvem „SelixerTM“, která je životně důležitým prvkem pro udržení a omlazení stárnoucí pleti.

Značka  byla uvedena na trh s cílem zpomalit proces stárnutí pleti.

1 recenze JEUNEBEAU VITAL POWER AMPOULE MASK pro povadlou a unavenou pleť 1ks

  1. Klára

    Maska je skvělá, krásně rozjasní a pleť je po ní velmi příjemná

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení